Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس رئیس اداره بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس اعلام کرد که صاحبان کالا و مدیران مراکز نگهداری کالا، برای ثبت اطلاعات در سامانه انبارها، تنها تا ۱۵ آبان امسال فرصت دارند.

حمید زارع چهارشنبه ۲۸ آبان به خبرنگاران گفت: با توجه به اینکه از این پس رصد و پایش جابه جایی کالا در کشور از طریق سامانه جامع انبارها انجام می‌شود، از ۱۵ آبان ۹۹ ثبت موجودی، ورود و خروج کالا در سامانه جامع انبارها ملاک خواهد بود و چنانچه صاحبان کالا و مراکز نگهداری نسبت به ثبت نام در این سامانه و ثبت حواله اقدام نکنند کالای آنها به عنوان کالای احتکار شده ضبط و صاحب کالا و مراکز نگهداری مشمول جرایم احتکار کالا خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره بازرسی سازمان صمت فارس خاطرنشان کرد: فعالان اقتصادی به این نکته توجه داشته باشند که اعلام موجودی خارج از بستر سامانه یاد شده اعتباری نداشته و باعث رفع تکلیف قانونی صاحبان کالاهای مشمول اعلام موجودی نخواهد شد.

زارع در ادامه با تاکید بر تشدید بازرسی ها از سطح بازار و نظارت بر عملکرد واحدهای تولیدی و خدماتی گفت: با توجه به شرایط خاص حاکم و به منظور ایجاد آرامش در فضای روانی جامعه و جلوگیری از هر گونه کمبود و افزایش غیر منطقی کالا و خدمات از سطح تولید تا مصرف کننده نهایی، تشدید نظارت ها و بازرسی ها بر کالا و خدمات در دستور کار بازرسان قرار گرفت.

وی در مورد بازرسی های انجام شده طی آبان امسال، گفت: در این ماه بیش از ۴۱۴۵ واحد صنفی مختلف مورد بازرسی قرار گرفت و بر اساس این بازرسی‌ها، برای ۲۴۳ واحد متخلف پرونده‌هایی به ارزش بیش از ۱۷۰ میلیارد و ۸۶۰ میلیون ریال تشکیل و به تعزیرات حکومتی فارس ارجاع شده است.

به گفته زارع در این بازرسی‌ها کالاها و خدمات اولویت دار در مراحل تامین، توزیع، ارائه خدمات، ایجاد زمینه مناسب برای تامین و توزیع مایحتاج عمومی مدنظر قرار گرفته و بازرسی از کالاهایی نظیر مرغ، تخم مرع، اقلام بهداشتی، مصالح ساختمانی، لوازم خانگی، لاستیک و ... اولویت بوده است.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد که از کل پرونده‌های ارجاع شده به تعزیرات فارس، ۸۹ پرونده مربوط به گرانفروشی، ۱۲ پرونده کم فروشی، ۵ پرونده احتکار، ۳ پرونده فروش اجباری و ۱۳۴ پرونده سایر تخلفات بوده است.

زارع در خصوص پرونده‌های احتکار کالا، گفت: یکی از پرونده‌های احتکار مربوط به کشف انبار روغن خوراکی، چای، رب گوجه فرنگی، برنج و قند به ارزش بیش از ۹ میلیارد ریال بود که اکنون در اختیار تعزیرات حکومتی فارس قرار دارد.

رئیس اداره بازرسی سازمان صمت فارس همچنین، شناسایی و کشف انبار برنج و کود شیمیایی و تشکیل پرونده احتکار به ارزش بیش از ۱۰۲ میلیارد ریال و شناسایی انبار خودرو و تشکیل پرونده احتکار به ارزش ۳۱ میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال و پرونده فروش اجباری برای یک شرکت پخش به ارزش بیش از ۲۰ میلیارد ریال را از دیگر پرونده‌های مهم تشکیل شده طی آبان امسال اعلام کرد.

زارع از مردم خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف موارد را از طریق تلفن ۱۲۴ ستاد خبری سازمان صمت فارس اطلاع دهند تا بازرسان در اسرع وقت به آن رسیدگی کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی سامانه جامع انبارها استان فارس احتکار ارزش بیش بازرسی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۲۱۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۳ پرونده برای واحدهای متخلف در کردستان تشکیل شد

فرزاد سردارزاده در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: از هشتم تا ۱۴ اردیبهشت ماه سال جاری، ۵۹۰ مورد بازرسی از واحدهای صنفی و غیر صنفی در سطح بازار استان صورت گرفت که منجر به تشکیل ۶۳ پرونده به ارزش ریالی ۷.۳ میلیارد شد.

وی از انجام ۵۹۰ مورد بازرسی از واحدهای صنفی طی یک هفته گذشته در سطح بازار استان خبر داد و گفت: ۷۱ مورد تخلف در بازرسی‌های صورت گرفته در سطح بازار کشف شده است.

سردارزاده افزود: در همین راستا برای این تعداد تخلف کشف شده، ۶۳ مورد پرونده برای متخلفین به ارزش ریالی ۷ میلیارد و ۳۵۴ میلیون تشکیل شده است.

معاون نظارت و بازرسی اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان اظهار کرد: در مدت یاد شده ۶۹ مورد گزارش مردمی ثبت شده که تخلفات احراز و ۹ پرونده برای این واحدها تشکیل شده است.

سردارزاده ادامه داد: نظارت و بازرسی بر واحدهای صنفی می‌تواند انواع تخلفات مانند گرانفروشی، کم فروشی و غیره را کنترل و رفاه و آرامش را برای شهروندان در سطح بازار فراهم کند.

وی یادآور شد: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف، اعم از کم فروشی، گرانفروشی، عدم درج قیمت و غیره واحدهای متخلف صنفی را با شماره تلفن ۱۲۴ معرفی کرده و یا با مراجعه به ادارات تابعه در شهرستان‌ها و در مرکز استان به اداره کل صنعت، معدن و تجارت موارد تخلف را گزارش کنند.

کد خبر 6098237

دیگر خبرها

  • ۶۳ پرونده تخلف برای واحدهای صنفی در کردستان تشکیل شد
  • ۶۳ پرونده برای واحدهای متخلف در کردستان تشکیل شد
  • کشف کالا‌های قاچاق در کهگیلویه به ارزش ۲ میلیارد ریال
  • ۲۰ هزار تن دسترنج گندم‌کاران فارس از دستبرد سیل مصون ماند
  • تصویب طرح جامع اولین شهرک مسکونی دولتی فارس
  • مجازات قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد
  • محکومیت قاچاقچی پوشاک در ماکو
  • پایش و نظارت۱۴۴ فروشگاه کالای اساسی در عباس آباد
  • بهانه‌ طلافروشان برای عدم ثبت معاملات به پایان رسید | مبادلات طلا ساماندهی خواهد شد؟ | پاسخ سازمان مالیاتی به ابهامات صنف طلافروشان
  • بهانه‎ طلافروشان برای عدم ثبت معاملات به پایان رسید