Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی غیاثی در گفتگو با خبرنگار مهر با تأکید بر توقف فعالیت سامانه اعلام موجودی کالا (سامک) و به منظور تسهیل و روان سازی امور و جلوگیری از موازی کاری، ثبت اطلاعات موجودی به صورت متمرکز از طریق سامانه جامع انبارها انجام می‌پذیرد.

وی گفت: با توجه به هماهنگی‌های به عمل آمده با مرکز توسعه تجارت الکترونیکی و آماده بودن بسترهای مورد نیاز در سامانه جامع انبارها برای ثبت الکترونیکی اطلاعات موجودی اقلام اساسی، تمامی واحدهای ذخیره سازی یا نگهداری کالا اعم از انبار، سردخانه و … که به صورت مستقل یا وابسته به یک بنگاه فعالیت می‌کنند؛ موظف هستند تا با مراجعه به سامانه جامع انبارها بخش (ثبت اعلام موجودی دوره‌ای) نسبت به ثبت الکترونیکی مشخصات و اطلاعات موجودی (رسید / حواله) ۵۰ قلم کالای مشمول که قبلاً به صورت فیزیکی به آن سازمان اعلام می‌کردند، اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غیاثی اضافه کرد: مسئولیت ثبت رسید-حواله در سامانه جامع انبارها بر عهده بهره‌بردار رسمی انبار است و ملاک شناسایی فرد حقیقی یا حقوقی مسئول ثبت اطلاعات در سامانه جامع انبارها فردی است که طبق اطلاعات مندرج در سامانه به عنوان بهره بردار رسمی معرفی شده و یا طبق سند معتبر، مسئولیت ورود و خروج کالا به او واگذار شده است.

وی ادامه داد: صاحبان کالا موظف هستند نسبت به نگهداری کالاهای خود در انبارهای ثبت شده در سامانه جامع انبارها اقدام و برای جلوگیری از تخلفات احتمالی حتماً ثبت اطلاعات رسید حواله در سامانه را از انباردار مطالبه کنند.

کد خبر 5088945

منبع: مهر

کلیدواژه: صنعت معدن و تجارت ایلام ایلام سامانه جامع انبارها ویروس کرونا محدودیت های کرونایی محسن فخری زاده آمار کرونا شیوع کرونا شیراز بارش باران کرمانشاه شهرکرد گرگان شهرستان کرج بوشهر معلولان بارش برف سامانه جامع انبارها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۲۳۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتصاب طلافروشان برای فرار از شفافیت/ سامانه‌های مودیان و جامع تجارت به نفع فعالان قانونی است

معاون امور حقوقی و مجلس اتاق تعاون ایران گفت: شفاف سازی چه در اموال و دارایی ذیل سامانه تجارت چه در بخش جریان کالا و خدمات ذیل سامانه مودیان به ضرر فعالیت‌های زیرزمینی و مخرب است، اما برای کسانی که به صورت قانونی فعالیت می‌کنند، نفع دارد.  

گروه بانک و بورس بازارنیوز- بهزاد قبادی؛ ارسلان قاسمی، معاون امور حقوقی و مجلس اتاق تعاون ایران در خصوص مخالفت طلافروشان با سامان جامع تجارت ایران تصریح کرد: اینکه صنفی چه طلافروش، چه کشاورز و... در مقابل پرداخت مالیات و شفاف سازی امور اقتصادی در کشور مقاومت کند، کار بیهوده‌ای است.



وی ادامه داد: لازم است مالیات به مهم‌ترین منبع درآمد دولت تبدیل شود. در این راستا به ابزار‌هایی نیاز داریم که همین سامانه‌ها هستند. به نحوی که اطلاعات مودیان دسترسی داشته باشیم و بتوانیم مالیات ستانی عادلانه‌ای را در کشور پیش ببریم.

معاون امور حقوقی و مجلس اتاق تعاون ایران خاطرنشان کرد: در کنار استفاده صحیح از سامانه ها، دولت باید به دنبال مالیات ستانی عادلانه و دقیق باشد. مالیات بر درآمد باید با دقت اعمال شود و از اجحاف جلوگیری کنیم.

قاسمی گفت: قطعاً همگان به مزیت‌های سامانه مودیان اذعان دارند. شفاف سازی امور در هر صنفی مفید است. به طور مثال، پیوستن طلافروشان به سامانه مودیان به نفع کسانی است که در این صنف به صورت قانونی و در فضای سالم و شفاف کار می‌کنند.

وی گفت: شفاف سازی چه در اموال و دارایی ذیل سامانه تجارت، چه در بخش جریان کالا و خدمات ذیل سامانه مودیان به ضرر فعالیت‌های زیرزمینی و مخرب است، اما برای کسانی که به صورت قانونی فعالیت می‌کنند، نفع دارد. این روند‌ها در نهایت به نفع مردم هم هست.

وی ادامه داد: به طور کلی، استفاده از سامانه‌ها که در راستای شفاف سازی امور هستند، مثبت ارزیابی می‌شود. زیرا در سایه شفافیت، دولت بهتر می‌تواند به امور اقتصادی کشور نظارت داشته باشد و با مفاسد احتمالی مقابله کند.

قاسمی در پایان تأکید کرد: دولت باید به اطلاع رسانی به مردم بپردازد و مشخص کند که روند‌های فعلی در زمینه استفاده از سامانه‌ها در نهایت به نفع مردم است. همچنین باید با جدیت در راستای برطرف کردن نواقص فعلی سامانه‌ها اقدام کنیم.   

پایان پیام//

برچسب ها: طلا ، طلافروشان ، اعتصاب طلافروشان لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TA8

دیگر خبرها

  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا
  • کارگاه آموزشی جامع مدیریت امور قرآنی در یاسوج برگزار شد
  • هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها
  • لزوم ایجاد آزمایشگاه استاندارد کنترل کیفی کالا در مرز باشماق
  • برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع حمد در یاسوج
  • بهانه‌ طلافروشان برای عدم ثبت معاملات به پایان رسید | مبادلات طلا ساماندهی خواهد شد؟ | پاسخ سازمان مالیاتی به ابهامات صنف طلافروشان
  • اجرای نوبت‌دهی الکترونیکی در پایانه‌های بار سراسر کشور در راستای توزیع عادلانه
  • بهانه‎ طلافروشان برای عدم ثبت معاملات به پایان رسید
  • اعتصاب طلافروشان برای فرار از شفافیت/ سامانه‌های مودیان و جامع تجارت به نفع فعالان قانونی است
  • استقبال خانوار‌های استان همدان از طرح کالابرگ فجرانه