Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- معاون استاندار مرکزی با اشاره به اهداف سامانه جامع انبارها گفت: دستگاه‌ها تاثیر چشمگیری در رسیدن به اهداف تشکیل این سامانه دارند اما امروز متاسفانه همکاری بین بخش‌ها ضعیف است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، بهروز اکرمی ظهر امروز در کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان مرکزی با اشاره به سامانه جامع انبارها اظهار داشت: سامانه جامع انبارها در کشور برای رسیدن به چشم‌اندازی ترسیم و طراحی شده و یک کار بسیار ارزشمند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اطلاعات تمامی کالاها برای برنامه‌ریزی مناسب باید ثبت شود تا سازمان کشور از وضعیت کالاها و واردات و صادرت آگاه باشد و در این میان دستگاه‌ها تاثیر چشمگیری در رسیدن به اهداف تشکیل این سامانه دارند اما امروز متاسفانه همکاری بین بخش‌ها ضعیف است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: زمانی که از اطلاعات کافی همراه با جزئیات بهره‌مند باشیم می‌توانیم هدف‌گذاری بهتری را رقم بزنیم به طور مثال شهرداری باید بداند چه میزان آب معدنی را مردم مصرف می‌کنند تا برای پسماند بطری‌ها برنامه‌ریزی کند.

اکرمی ادامه داد: کامپیوترها معجزه نمی‌کنند بلکه تنها بر شتاب کارها می‌افزایند و کار اصلی بر عهده انسان‌هاست، متاسفانه ما سلیقه‌ای با طرح‌ها و سامانه‌ها رفتار می‌کنیم که منجر به نابودی سامانه‌ها می‌شود.

وی تصریح کرد: برای بدیهیات نیز باید تفکر کرد و این تفکر نیازی به اعتبار و دستور رئیس جمهور یا مجلس شورای اسلامی ندارد و امیدواریم با همراهی دستگاه‌ها بتوانیم شاهد توسعه و پیشرفت سامانه‌ها باشیم.

ثبت موجودی و ورود و خروج کالاها صرفا در سامانه جامع انبارها الزامی شداطلاعات بیش از 18 هزار انبار در سامانه جامع انبارها البرز ثبت شداطلاعات 750 بنگاه اقتصادی استان بوشهر در سامانه جامع انبارها به ثبت نهایی رسید

ظرفیت دستگاه‌ها برای مبارزه با قاچاق کالا و ارز استفاده شود

سعید فرخی، معاون اقتصادی استاندار مرکزی هم در این جلسه با اشاره به قاچاق کالا و ارز گفت: بر اساس مصوبه شورای تامین ما از دستگاه‌های امنیتی برای مبارزه با تخلفات در حوزه توزیع و مبارزه با قاچاق کالاها و ارز درخواست مشارکت و همراهی کرده‌ایم.

وی افزود: درحال حاضر موقعیتی فراهم است که با بهره‌مندی از ظرفیت دستگاه‌ها از وقوع جرائم قاچاق جلوگیری کنیم  که باتوجه به وضعیت فعلی مقابله با تخلفات حوزه توزیع  را بر اساس مصوبه شورای تامین درخواست کرده‌ایم.

معاون اقتصادی استاندار مرکزی تصریح کرد: زمانی که استفاده از ظرفیت دستگاه‌ها محقق شود در کنار آن کمک شایانی جهت دسترسی به سامانه توسط دستگاه‌های متولی می‌شود که قدرت عظیمی برای شناسایی انبارها عملیاتی است.

انتهای پیام/712/ ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سامانه جامع انبارها استاندار مرکزی دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۵۳۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای تحقق رشد اقتصادی نیازمند اجرای برنامه‌های تحول آفرین هستیم

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد از تدوین برنامه رشد اقتصادی سال۱۴۰۳در راستایی برنامه‌های توسعه خبر داد.

جهانگیر شاهینی در جمع خبرنگاران گفت: برنامه رشد اقتصادی در استان کهگیلویه و بویراحمد باید بر مبنای سند آمایش سرزمین، چشم انداز، نظریه پایه، سند توسعه و مدل توسعه پایدار استان تدوین شود.

وی اظهارکرد: برای تحقق رشد اقتصادی  در سال ۱۴۰۳ نیازمند اجرای برنامه‌های تحول آفرین در حوزه‌های مختلف کشاورزی، صنعتی، تجارت، بازرگانی، خدمات، گردشگری و... هستیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: تمامی عوامل  موثر از جمله منابع انسانی، منابع مادی، منابع اطلاعاتی و فیزیکی باید مورد توجه قرار گیرد. برنامه رشد اقتصادی نیازمند زمان، برنامه و توجه به تمام ابعاد است.

شاهینی بر لزوم استفاده از نخبگان و خبرگان و کارشناسان دستگاههای اجرایی برای تدوین برنامه رشد اقتصادی استان تاکید و تصریح کرد: تحقق رشد اقتصادی همراه با عدالت اجتماعی و کاهش فاصله طبقاتی ماموریت اصلی سازمان برنامه و بودجه کشور در سال ۱۴۰۳ است.

به گزارش ایسنا، در راستای تحقق شعار سال مبنی بر«جهش تولید با مشارکت مردم» و بر اساس ضوابط  ابلاغی از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور، نشست هم‌اندیشی به منظور تبیین برنامه رشد اقتصادی استان کهگیلویه و بویراحمد در سال ۱۴۰۳، در محل سازمان مدیریت برنامه‌ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد و با حضور رئیس سازمان،  روسا و اساتید دانشگاه‌های استان، مدیران، معاونین و کارشناسان دستگاه اجرایی استان برگزار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری ۴۰ عنوان برنامه هم‌زمان با دهه مبارک کرامت در استان مرکزی
  • دیدار رئیس حشد شعبی با بشار اسد
  • عبور موفق از پیک تابستان نیازمند همراهی مردم/ جایزه ۶۰۰ دستگاه خودرو ویژه مشترکین کم مصرف
  • بررسی محدوده، ارتفاعات و کاربری‌های شهر اصفهان در طرح جامع
  • برای تحقق رشد اقتصادی نیازمند اجرای برنامه‌های تحول آفرین هستیم
  • بررسی آخرین وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • عملکرد فصل معیشت و رفاه در قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران
  • ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است/ ملاک‌های پذیرش طرح‌ها در دستگاه‌ها مشخص شود
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است